Formidlingssalg

Vi selger bilen din for deg

Har du en bil du vil at vi skal selge for deg?

Vi hjelper deg å selge bilen din. I noen tilfeller kan vi være interessert i å kjøpe bilen direkte fra deg, dersom det er riktig pris for riktig bil. 

Fordeler med formidlingssalg:

 • vi er behjelpelig med innbyttebiler, formidling av banktjenester og forsikringstjenester 
 • vi selger ofte biler raskere og til en bedre prise enn hva en privatperson gjør
 • vi når ut til flere potensielle kunder

Formidlingssalg

Vi håndterer alt ved salget, dette innebærer fotografering, tilstandsrapport, annonsering, besvaring av forespørsler, bud, visninger, kontrakt, papirarbeid, omregistrering og kundeoppfølging. Vi besvarer på alle henvendelser og er fleksibel på avtaler også på kveldstid/helg.

En sjekkliste det er smart å gå gjennom før bilen leveres til forhandler:

 1. Ta med alle nøkler
 2. Ta med vinterdekk/sommerdekk
 3. Ta med vognkort del 2
 4. Tøm bilen for eiendeler du ønsker å beholde
 5. Ta med reservedeler og verkstedshåndbøker

Ofte stilte spørsmål

 • Står bilen trygt?
  Ja, bilen din står meget trygt hos oss. Vi har overvåkningskameraer som dekker våre områder på hele døgnet. Nøkler og verdipapirer er alltid låst i safe.
 • Trenger jeg å beholde forsikringen på bilen? Ja. Selv om vi har forsikring, krever vi at bilen som skal selges er forsikret av deg som eier av bilen – også i perioden den står hos oss.  
 • Er det tidsfrist for salg?
  I utgangspunktet ikke. Noen biler selges fort, mens andre biler tar  lengre tid å få solgt. Vi vil vurdere flere faktorer opp mot hverandre før det evt. blir vurdert å gjøre noen justeringer. Dette kan innebære pris på bilen, og annonseringskostnader. Har det kommet respons fra potensielle kjøpere, så kan også dette være gode indikatorer å ta med seg i en evt. vurdering.
 • Fortsatt lån på bilen? Er salgssummen tilstrekkelig til å innfri lånet i sin helhet er ikke dette et problem. Dersom salgssummen er lavere enn lånet, må du innfri lånet eller betale beløpet som gjør at du går i 0 eller pluss ved salget.