Folie til bil

Foliering er en flott måte å gi bilen din et nytt utseende eller reklamere for bedriften din på. Det er en spennende og kreativ prosess som gir deg mulighet til å uttrykke deg selv og tilpasse bilen til din egen stil. Foliering er en prosess der en tynn film påføres direkte på bilens lakk, noe som gir den et unikt, individuelt utseende. Mulighetene er uendelige når det gjelder foliering.

Med foliering kan du velge nøyaktig hvordan du vil at det skal se ut. Enten om du ønsker å foliere hele bilen eller bare delvis. Du kan velge mellom alle tenkelige farger, design og teksturer for å få akkurat det du vil ha. Vi har en egen designer som kan sette opp design tilpasset bilen.

Hvis du finner ut at du ikke liker hvordan bilen din ser ut med folien på eller har gått lei kan du når som helst fjerne den uten å skade original lakken under. Dette gjør foliering til en ideell løsning for deg som ønsker å endre stil uten å måtte binde deg for lang tid fremover.

Foliering innebærer at en ferdigskåret vinyl film med selvklebende bakside påføres direkte på bilens paneler. På denne måten kan du lage intrikate design med for eksempel flere lag folie som kan gi tekstur eller dybde til designet.

Reklamer på veien

Foliering av bil er også perfekt som reklame, ettersom det er en iøynefallende måte å skape oppmerksomhet rundt et bestemt varemerke eller budskap på. Enten det dreier seg om en logo, et slagord eller kontaktinformasjon, er foliering en effektiv måte å vise informasjon på en lett synlig måte mens du er på farten.

Bedrifter har erfart at foliering ikke bare bidrar til å tiltrekke seg potensielle kunder, men også gir god avkastning på investeringen fordi det er relativt billig sammenlignet med andre metoder for å få reklame i det offentlige rom.

Gjør bilen unik

Delvis foliering er også blitt stadig mer populært de siste årene. Delvis dekorering kan du velge ut bestemte paneler på bilen, for eksempel på panseret, sideskjørt eller speil. Dette gir mer kreativitet og fleksibilitet om du ønsker et spesifikt design, spesialtilpasset grafikk eller logoer for reklameformål, samtidig som enkelte områder av bilen fortsatt kan vises for å skape kontrast og interesse.

Prosessen med å foliere biler er i bunn og grunn enkel, men for å få detaljene til å se bra ut kreves det en del arbeid. Vi er eksperter innen påføring av ulike typer folie og gir oss ikke før resultatet er perfekt.

Foliering har blitt stadig mer populært blant både privatpersoner og bedrifter på grunn av de mange fordelene. Forbedring av det estetiske uttrykket og beskyttelse av den originale lakken mot vær eller steinsprutskader. Folien kan også fjernes når som helst.

Ta kontakt i dag om du ønsker å heve bilens utseende.

Vi samarbeider med Foli.no på dette. Gå gjerne inn på foli.no for å lese mer om dette.